Specialist in supplements en fitness accessories 0299 431568 info@strongnhealthy.nl

Advies in voeding, fitness- en vechtsportartikelen

Strong n Healthy is opgericht om mensen te helpen met goede producten en persoonlijk advies bij sport en krachttraining. Helen heeft zelf altijd aan bodybuilding gedaan en is 4 jaar fitness instructrice geweest. Ze is expert in voeding, krachttraining en fitness en geeft persoonlijk advies 

Ze heeft altijd passie gehad voor het vak en merkte dat er te weinig begeleiding was. Om deze reden heeft ze Strong n Healthy opgezet waar voedingssupplementen, vechtsportartikelen en fitness accessoires van goede kwaliteit gecombineerd worden met persoonlijk advies.

Specialist in:

Open deur voor professioneel advies

De winkel is gevestigd op de Plantsoenstraat in Purmerend, vlakbij het grote, overdekte Eggert winkelcentrum. Helen heeft 5 jaar op nummer 31 haar spullen verkocht en advies gegeven, maar heeft eind 2010 het Strong n Healthy logo op het raam van het grotere winkelpand op nummer 37 geplakt.

In deze jaren heeft ze een plek gecreëerd waar tevreden klanten uit Purmerend, maar ook ver daarbuiten regelmatig naar binnen lopen voor een praatje, persoonlijk advies en natuurlijk de juiste benodigdheden. Helen ontmoet en kent veel professionele sporters en bodybuilders, waar ze ervaring en informatie mee deelt, waardoor ze haar kennis continu vergroot.

Goede sportprestaties = de juiste voeding

Tijdens al de jaren trainen van mensen, ontdekte Helen dat voeding buitengewoon belangrijk is voor sportprestaties, maar dat veel sporters daar te weinig over weten of het onderschatten. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in voeding en adviseert sporters dagelijks met tips, dieetschema’s en voedingssupplementen.

Zoek je vechtsportartikelen, fitness accessoires of wil je weten welke voeding het best voor jou is? Loop dan eens binnen voor gratis advies.

Kom eens langs