Specialist in supplements en fitness accessories 0299 431568 info@strongnhealthy.nl

Specialist in vechtsport, krachttraining en fitness

De winkel in Purmerend voor al je voedingssupplementen, vechtsportartikelen en fitness accessoires. Loop eens binnen en laat je adviseren door een echte expert!

Alles voor vechtsport, krachttraining en fitness

Ben je op zoek naar goede voedingssupplementen, de beste fitness accessoires of vechtsportartikelen in Purmerend en wil je zeker weten dat je de beste producten voor jou koopt? Laat je dan eens adviseren bij Strong n Healthy: de winkel voor vechtsportartikelen, fitness accessoires en voedingssupplementen.
Gratis tips en advies

Joost en Helen zijn gespecialiseerd in voeding en fitness- en vechtsportartikelen. Ze geven je graag advies en begeleiden je om jouw persoonlijke doelen te halen in hun winkel in Purmerend.

Gespecialiseerd in voeding

Goede voeding is een van de belangrijkste elementen bij (top)sport. Elke fanatieke sporter zal dat beamen. Kom eens langs en laat je adviseren over de beste voeding en supplementen voor jou.

Professionele vechtsportartikelen

Wij hebben al de beste vechtsportartikelen verzameld, jij hoeft alleen nog maar te kiezen. Wil je weten welke handschoenen het best voor je zijn of zoek je nieuwe kleding? Kom eens langs in de winkel in Purmerend.

De beste voedingssupplementen

Bij een actief schema, hoort de juiste voeding, maar hoe zorg je dat jij alles binnenkrijgt wat je nodig hebt? Met 9 meter aan voedingssupplementen hebben we altijd de juiste aanvulling op voorraad. 

Openingstijden

Kom eens langs in onze winkel en laat je adviseren door een echte expert!
Dinsdag 10.00 – 17:30
Woensdag 10.00 – 17:30
Donderdag 10.00 – 17:30
Vrijdag 10.00 – 17:30
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag gesloten
Maandag gesloten

Persoonlijk advies

Op internet zijn veel vechtsportartikelen en voedingsupplementen te koop, maar welke past het best bij jou en zorgt voor het beste resultaat? We geven je graag advies en begeleiden je om jouw persoonlijke doelen te halen in hun winkel in Purmerend. Of het nou gaat om bodybuilding, krachttraining, vechtsport of gewicht verliezen of verhogen, ze staan voor je klaar voor advies en de beste producten.

Loop eens binnen voor persoonlijk advies of lees wat anderen over Strong n Healthy zeggen!

Wat anderen zeggen

 • De nummer 1 van Purmerend!
  NANCY
 • Goede bediening, professioneel, klantvriendelijk. Goede uitleg over producten en eventueel advies bij eetpatronen. Ruime keuze uit verschillende producten: voor ieder wat wils.
  MIKE EGGING
 • “Groot verstand van zaken, er wordt de tijd genomen voor uitleg supplementen. En ook dingen aangeraden waar je ook echt wat aan hebt, dus klantvriendelijkheid is hoog!!
  Zaak netjes en duidelijk ingericht. Ga zo door!! Haal graag mijn supplementen hier.”
  MARCO WIEFFERING
 • Strong n Healthy straalt al bij binnenkomst een warme sfeer uit. Verder is er een ruim aanbod aanbod aan artikelen waarbij je de juiste uitleg krijgt. En niet geheel onbelangrijk is dat de prijs/kwaliteit niet af doet van de aanbiedingen op internet.
  WIM KOLK
 • “Goede service, aardige mensen die verstand van zaken hebben.”
  MICHAEL VAN BOKHOVEN
 • Top kwaliteit, goede prijs, goed advies en gezellig!
  KEVIN VAN GELDER
 • De beste voedingssupplementen winkel van Purmerend! Helen staat altijd voor je klaar met eerlijk advies over voeding en training of een gezellig praatje.
  MARK
 • Overzichtelijke winkel met veel artikelen, voor iedereen wat wils. Erg gastvrij & klantvriendelijk. Hebben altijd tijd om je uitleg te geven!
  Ik kom er graag!
  NICOLE
 • – Je kunt altijd binnenkomen voor advies of een praatje. Ik kom zeker voor alle 2. – De prijzen zijn altijd goed voor de beste kwaliteit. – Samengevat: 2 toppers in een topzaak!
  ERWIN
 • Altijd goed advies over voeding en sport. Super gezellig ook voor een kopje thee!
  JASPER BRUUL
jaar

0

Merken

0

Meter voedingssupplementen

0

Meer informatie?

Kom eens langs in onze winkel op Plantsoenstraat 37 in Purmerend, of vul het contactformulier in.

Volg ons op: