Funko Pop en Collectables

Hulk, Thor, Ironman, Superman, Batman, Wonderwomen, The Punisher, Wolverine, wie jouw superheld ook is, haal de tofste (collector) items in huis. Bij Strong n Healthy vind je een mooie collectie beeldjes, bekers, speelgoed, sleutelhangers etc.

Ze passen zelfs in het kleinste hoekje van je kamer. Deze actiefiguren van vinyl zijn echte collectables. Van sommige figuren is maar een beperkt aantal beschikbaar. Het verzamelen van deze poppetjes is een leuke hobby.

Kom eens langs en kijk wat we van jouw superheld hebben staan. Of haal hier het ultieme cadeau voor die vriend die zo’n grote Wolverine fan is. Van populaire items tot collector items.

Op de foto met de Hulk

De Hulk is toch wel het ultieme voorbeeld van strength en is daarom het ideale voorbeeld voor Strong n Healthy! Voor onze winkel staat een levensgrote Hulk. Kom op de foto met deze superheld en tag ons met #strongnhealthysuperheroes. Zie anderen met de hulk en volg ons op Instagram

Wie maakt de vetste foto?

Waarom Strong n Healthy

Gespecialiseerd in voeding

Professionele vechtsportartikelen

Gratis tips en advies

De beste voedingssupplementen

Strong n Healthy Super Heroes!

Volg ons op:

Justin
Lees verder
Professioneel en duidelijke uitleg. Jaren klant en kom er omdat ze alles onder 1 dak hebben.
Natasja
Lees verder
Altijd een warm welkom voel me er bijna thuis. Goed advies en veel kennis van de producten. Top winkel!
Levin
Lees verder
Bij Joost en Helen ben je aan het juiste adres voor je sportvoeding en kleding. Staan altijd voor je klaar met hun vriendelijkheid, positiviteit en uiteraard advies. Ga zo door!
Dionne
Lees verder
De meest vriendelijke en warme sportwinkel die je zal betreden. Voor iedereen wordt de tijd genomen. En elke keer loop ik weer naar buiten met een beetje meer kennis!
Dennis Kistenmaker
Lees verder
Al jaren lang het beste en vriendelijke advies op het gebied van voeding en supplementen. Daarnaast is het altijd heel gezellig.
Joep
Lees verder
Strong n Healthy…. Altijd tijd en aandacht voor iedere klant. Naast een vriendelijk praatje echt goed advies voor elke sporter. Met kennis en kunde van voeding en sportwereld. Joost en Helen zijn fijne, lieve mensen.
Wim Kolk
Lees verder
Strong n Healthy straalt al bij binnenkomst een warme sfeer uit. Verder is er een ruim aanbod aanbod aan artikelen waarbij je de juiste uitleg krijgt. En niet geheel onbelangrijk is dat de prijs/kwaliteit niet af doet van de aanbiedingen op internet.
Demy
Demy
Lees verder
Een hele fijne winkel waar je altijd terecht kan voor de beste tips en supplementen advies. Zeker een aanrader om hier langs te gaan!
Jeffrey & Claudia
Jeffrey & Claudia
Lees verder
Super fijne winkel met heel leuk & lief personeel. Luisterend oor, goed advies en lekkere producten. Top winkel!
Nanda
Nanda
Lees verder
Top advies! Goeie spullen! Reeds 10kg kwijt! En als je niet aan je dieet houdt Streng n Healthy.
Trimi
Trimi
Lees verder
Top kwaliteit en top verkopers. Ik koop altijd mijn proteines bij Joost, top gozer, succes😊
Previous
Next

Contact gegevens:

© 2023 strongnhealthy.nl All Right Reserved
error: Content is protected !!

Voor vrijblijvend voeding supplementen advies kom gerust langs in de winkel.